Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 2. rész - a metionin, a cisztin, a lizin és az arginin meghatározása

Az élelmiszerek aminosav tartalmának fotometriás meghatározásáról szóló összefoglaló közleményünk második részében két esszenciális (metionin, lizin) és két félig eszszenciális aminosav (cisztin, arginin), az irodalomban közölt meghatározási módszereit ismertetjük. A két kéntartalmú aminosav szelekt...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kiss Dóra
Juhászné Tóth Réka
Zurbó Zsófia
Csapó János
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2020
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 66 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer, Aminosav - analízis
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79393

Hasonló tételek