Consumer perception of dual food quality based on a questionnaire survey
The dual quality of foods, i.e., the phenomenon that consumers find foods of different quality or composition in different countries under the same brand name and or with very similar packaging, has been one of the most pressing issues in the food chain in recent years. Predating the product compara...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bognár Lajos Dorkó Annamária László Veronika Fekete László Szakos Dávid Kasza Gyula |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2020
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
66 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerminőség, Fogyasztói magatartás, Kérdőíves felmérés |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79374 |
Hasonló tételek
-
Consumer perception of product recall in the food sector
Szerző: Barna Sarolta, et al.
Megjelent: (2018) -
Analyzing perceptions on quality and safety of frozen foods with Balkan consumers the case of Albania and Kosovo /
Szerző: Hasani Arbenita, et al.
Megjelent: (2022) -
Eye-tracking tests in consumer perception of food
Szerző: Kovács Eszter, et al.
Megjelent: (2016) -
Food safety in the light of a quantitative consumer study
Szerző: Zsoldos László, et al.
Megjelent: (2013) -
Consumer acceptance of food nanotechnology
Szerző: Farkas Noémi Dóra, et al.
Megjelent: (2021)