|
|
|
|
LEADER |
00931nab a2200217 i 4500 |
001 |
acta79366 |
005 |
20230826080829.0 |
008 |
230712s2020 hu o 0|| eng d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Szalay Anna
|
245 |
1 |
0 |
|a Review of national standardization = Nemzeti szabványosítási hírek
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Szalay Anna
|
260 |
|
|
|a WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
|b Budapest
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 2996-2997
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 66 No. 2
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszeripar - szabványok
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79366/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2020_02_2996-2997.pdf
|z Dokumentum-elérés
|