Élelmiszerek ásványi anyag tartalma ozmium az élelmiszerekben /
Az ásványi anyagok témakörét ismertető cikksorozatunkban a palládium után folytatjuk a toxikusnak tekintett nyomelemek tárgyalását. Jelen dolgozat egy újabb, a platinafémekhez tartozó mikroelemmel, az ozmiummal (Os) foglalkozik.
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó S. András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2020
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
66 No. 2 |
Kulcsszavak: | Ásványi anyag-tartalom - élelmiszer, Ozmium, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79363 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek ásványi anyag tartalma - alumínium az élelmiszerekben
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2021) -
Egyes diétás élelmiszerek ásványi anyag tartalmának vizsgálata
Szerző: Lásztity Alexandra, et al.
Megjelent: (1983) -
Élelmiszerek ásványianyag-tartalma - palládium az élelmiszerekben
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2019) -
Élelmiszerek és takarmányok D-aminosav tartalma III. jelentőségük, meghatározásuk és fiziológiai hatásuk a szakirodalom alapján /
Szerző: Csapó János, et al.
Megjelent: (1994) -
Élelmiszerek és takarmányok D-aminosav tartalma II. az aminosav enantiomerek szétválasztása és meghatározása OPA/TATG származékképzés után /
Szerző: Folestad Staffan, et al.
Megjelent: (1994)