Food safety assessment of the mycotoxin and pesticide residue contamination of our foods, part 2. Mycotoxins /

The occurrence, legal regulation, quality requirements for sampling and analysis of mycotoxins occurring in food and feed in Hungary are presented. Furthermore, the current practice is evaluated. To complement the test results of NÉBIH, the WESSLING Hungary Ltd. and the University of Kaposvár provid...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Ambrus Árpád
Szenczi-Cseh Júlia
Griff Tamás
Kerekes Kata
Miklós Gabriella
Vásárhelyi Adrien
Szigeti Tamás János
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2020
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 66 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Növényvédőszerek - kémiai analízis - mérés, Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79356

Hasonló tételek