The food supply system - challenges of the present and plans for the future

In the coming decades, in order to meet the increasing food demand resulting from demographic growth, the application of different sustainable solutions becomes indispensable. Social and environmental changes pose a major challenge for the complex food supply system with many stakeholders who also h...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szűcs Viktória
Szakál Diana
Balázs Bálint
Dudás Gyula
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2020
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 66 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszer-ellátó rendszer, Élelmiszertudomány - kutatás
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79346
LEADER 01900nab a2200265 i 4500
001 acta79346
005 20230826080830.0
008 230712s2020 hu o 0|| eng d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Szűcs Viktória 
245 1 4 |a The food supply system - challenges of the present and plans for the future  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szűcs Viktória 
260 |a WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.  |b Budapest  |c 2020 
300 |a 2864-2869 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 66 No. 1 
520 3 |a In the coming decades, in order to meet the increasing food demand resulting from demographic growth, the application of different sustainable solutions becomes indispensable. Social and environmental changes pose a major challenge for the complex food supply system with many stakeholders who also have a significant impact on one another. In order to overcome the obstacles and to ensure the resilience of the food supply system to the future, it is necessary to have a thorough knowledge of the current situation and to be able to forecast future situations. It is also necessary to examine the possible effects of the proposed solutions. It is with these ideas in mind that our present work reviews the challenges of the food supply system and the directions for its sustainable transformation. 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszer-ellátó rendszer, Élelmiszertudomány - kutatás 
700 0 1 |a Szakál Diana  |e aut 
700 0 1 |a Balázs Bálint  |e aut 
700 0 1 |a Dudás Gyula  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79346/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2020_01_2864-2869.pdf  |z Dokumentum-elérés