The food supply system - challenges of the present and plans for the future
In the coming decades, in order to meet the increasing food demand resulting from demographic growth, the application of different sustainable solutions becomes indispensable. Social and environmental changes pose a major challenge for the complex food supply system with many stakeholders who also h...
Elmentve itt :
Szerzők: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2020
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
66 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszer-ellátó rendszer, Élelmiszertudomány - kutatás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79346 |
LEADER | 01900nab a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | acta79346 | ||
005 | 20230826080830.0 | ||
008 | 230712s2020 hu o 0|| eng d | ||
022 | |a 0422-9576 | ||
040 | |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |b hun | ||
041 | |a eng | ||
100 | 1 | |a Szűcs Viktória | |
245 | 1 | 4 | |a The food supply system - challenges of the present and plans for the future |h [elektronikus dokumentum] / |c Szűcs Viktória |
260 | |a WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. |b Budapest |c 2020 | ||
300 | |a 2864-2869 | ||
490 | 0 | |a Élelmiszervizsgálati közlemények |v 66 No. 1 | |
520 | 3 | |a In the coming decades, in order to meet the increasing food demand resulting from demographic growth, the application of different sustainable solutions becomes indispensable. Social and environmental changes pose a major challenge for the complex food supply system with many stakeholders who also have a significant impact on one another. In order to overcome the obstacles and to ensure the resilience of the food supply system to the future, it is necessary to have a thorough knowledge of the current situation and to be able to forecast future situations. It is also necessary to examine the possible effects of the proposed solutions. It is with these ideas in mind that our present work reviews the challenges of the food supply system and the directions for its sustainable transformation. | |
650 | 4 | |a Műszaki és technológiai tudományok | |
650 | 4 | |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák | |
650 | 4 | |a Élelmiszer és italfélék | |
695 | |a Élelmiszer-ellátó rendszer, Élelmiszertudomány - kutatás | ||
700 | 0 | 1 | |a Szakál Diana |e aut |
700 | 0 | 1 | |a Balázs Bálint |e aut |
700 | 0 | 1 | |a Dudás Gyula |e aut |
856 | 4 | 0 | |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79346/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2020_01_2864-2869.pdf |z Dokumentum-elérés |