Food safety assessment of the mycotoxin and pesticide residue contamination of our foods, part 1. pesticide residues /
In the first part of our paper, the regulation of pesticide residues in foods and feeds is presented, as well as the requirements regarding their analytical examination, and the experiences of current domestic practice are analyzed. Based on the analytical results of NÉBIH between 2014 and 2018, the...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ambrus Árpád Szenczi-Cseh Júlia Griff Tamás Kerekes Kata Miklós Gabriella Vásárhelyi Adrien Szigeti Tamás János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2020
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
66 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Növényvédőszerek - kémiai analízis - mérés, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79340 |
Hasonló tételek
-
Food safety assessment of the mycotoxin and pesticide residue contamination of our foods, part 2. Mycotoxins /
Szerző: Ambrus Árpád, et al.
Megjelent: (2020) -
A növényvédőszer-maradékok értékelése élelmiszerbiztonsági szempontból = Food safety assessment of pesticide residues ; Élelmiszer-hamisítása és kimutatása = Food adulteration [könyvajánló]
Megjelent: (2017) -
Pesticide residue analysis in Hungary between 1967 and 2015
Szerző: Ambrus Árpád, et al.
Megjelent: (2016) -
Effect of food technological processing on residue of some pesticides in some plant foods
Szerző: Bessar Badiaa Abd El-Rahman
Megjelent: (1992) -
Assessment of food safety by young people
Szerző: Marosi Tibor, et al.
Megjelent: (2011)