Virágporok és mézek aminosav-összetételének vizsgálata

Nowadays, an important direction in food analytical research is the development of methods for detecting honey counterfeiting. The amino acids in honey come mainly from pollen, raising the possibility of origin determination based on the examination of amino acid composition [1]. In our research, th...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Végh Rita
Mednyánszky Zsuzsanna
Amtmann Mária
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2019
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 65 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerbiztonság, Méz, Mézhamisítás, Élelmiszerkémia - módszer, Analitikai kémia - élelmiszeripar, Műszeres kémiai analízis
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79310

Hasonló tételek