Virágporok és mézek aminosav-összetételének vizsgálata
Nowadays, an important direction in food analytical research is the development of methods for detecting honey counterfeiting. The amino acids in honey come mainly from pollen, raising the possibility of origin determination based on the examination of amino acid composition [1]. In our research, th...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Végh Rita Mednyánszky Zsuzsanna Amtmann Mária |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2019
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
65 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerbiztonság, Méz, Mézhamisítás, Élelmiszerkémia - módszer, Analitikai kémia - élelmiszeripar, Műszeres kémiai analízis |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79310 |
Hasonló tételek
-
Mézek és virágporok beltartalmi összetételének és színjellemzőinek vizsgálata
Szerző: Végh Rita, et al.
Megjelent: (2022) -
Takarmányok aminosav összetételének meghatározása GC-MS módszerrel
Szerző: Muránszky Géza
Megjelent: (1996) -
Magyar mézek inhiqin vizsgálata
Szerző: Sipos Endre, et al.
Megjelent: (1960) -
Mézek színének meghatározása
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1958) -
Takarmányok és élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása különböző fehérje hidrolízis módszerekkel
Szerző: Csapó János
Megjelent: (1983)