Aquaphotomics a közeli infravörös spektroszkópia innovatív, vízközpontú alkalmazása /

Az élelmiszertudomány területén sokfelé alkalmaznak olyan indirekt módszereket az élelmiszerhamisítás detektálására, amelyekkel a mért fizikai-kémiai jellemzők korreláltatása alapján meghatározható a vizsgált minta valamely tulajdonsága. Gyors, mintaelőkészítést általában nem igénylő, roncsolásmente...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Vitális Flóra
Bodor Zsanett
Zaukuu John-Lewis Zinia
Bázár György
Kovács Zoltán
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2019
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 65 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszerhamisítás, Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerbiztonság, Spektroszkópia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79308

Hasonló tételek