Food science applications and international trends of artificial neural networks
Recently, research has been focusing increasingly on the system of artificial neural networks, and its results are used in many places by industrial practices. The success of these networks lies in their ability to recognize the complex relationships and patterns in data, as well as to predict unkno...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Nyitrai Ákos Gere Attila Sipos László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2018
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
64 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79235 |
Hasonló tételek
-
Prediction of sensory preference by artificial neural networks, using sweet corn varieties as an example
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2017) -
Mesterséges ideghálózatok (ANN) alkalmazása az érzékszervi minősítés gyakorlatában = Application of artificial neural network (ANN) in praxis of the sensory evaluation
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2012) -
Situation and development trends of the food industry
Szerző: Felkai Beáta Olga, et al.
Megjelent: (2022) -
Applications of SRD-method in horticultural and food sciences
Szerző: Boros Ildikó Fruzsina, et al.
Megjelent: (2017) -
Application of eye-tracking methodology in food researches
Szerző: Gere Attila, et al.
Megjelent: (2017)