Mesterséges neurális hálózatok élelmiszertudományi alkalmazásai és nemzetközi trendjei
A mesterséges neurális hálózatok rendszere napjainkra egyre inkább a kutatások fókuszába került, melynek eredményeit az ipari gyakorlatok számos helyen alkalmazzák. Sikerességük abban rejlik, hogy képesek az adatokban rejlő komplex kapcsolatok, és az adatokban rejlő mintázatok felismerésére, valamin...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Nyitrai Ákos Gere Attila Sipos László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2018
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
64 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79234 |
Hasonló tételek
-
Érzékszervi kedveltség predikciója mesterséges neurális hálózatokkal, fagyasztott csemegekukorica-fajták példáján bemutatva
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2017) -
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről
Megjelent: (2007) -
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről
Megjelent: (2006) -
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről
Megjelent: (2004) -
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről
Megjelent: (2004)