Attitude toward the cloning of animals for food in Hungary
There are a number of publications assessing the cloning of humans and animals, but for the time being there are only a limited number of articles investigating the attitude toward the cloning of animals for food or toward the incorporation cloned animals in the food chain. The goal of our survey wa...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bánáti Diána Mészáros Zsuzsanna Szabó Erzsébet |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2018
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
64 No. 3 |
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás, Klónozás, Állattenyésztés |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79231 |
Hasonló tételek
-
Different attitudes towards national and European food quality labels in Hungary
Szerző: Török Áron
Megjelent: (2018) -
Attitudes towards health foods in terms of diet and physical activity
Szerző: Nábrádi Zsófia, et al.
Megjelent: (2021) -
Flexitarianism - the sustainable food consumption?
Szerző: Bánáti Diána
Megjelent: (2022) -
Viruses in food - in the light of the new coronavirus pandemic
Szerző: Bánáti Diána
Megjelent: (2020) -
Online food shopping habits in Hungary
Szerző: Bódi Barbara, et al.
Megjelent: (2016)