High performance residue analysis determination of antibacterial agents in foods using liquid chromatography screening and confirmation methods /

In Hungary, food toxicology monitoring and control analyses, their course and the process of preparation of the monitoring plan for the given year are prescribed and determined by FVM decree 10/2002. (I. 23.). The efficiency of monitoring analyses is increased if the focus is placed primarily on scr...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Tölgyesi Ádám
Pálffi Éva
Horváth Tímea
Lipcsei Viktória
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2018
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 64 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszerbiztonság, Folyadékkromatográfia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79215

Hasonló tételek