High performance residue analysis determination of antibacterial agents in foods using liquid chromatography screening and confirmation methods /
In Hungary, food toxicology monitoring and control analyses, their course and the process of preparation of the monitoring plan for the given year are prescribed and determined by FVM decree 10/2002. (I. 23.). The efficiency of monitoring analyses is increased if the focus is placed primarily on scr...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Tölgyesi Ádám Pálffi Éva Horváth Tímea Lipcsei Viktória |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2018
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
64 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszerbiztonság, Folyadékkromatográfia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79215 |
Hasonló tételek
-
Revision of the performance evaluation methods of sensory panellists performing descriptive analysis
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2017) -
Pesticide residue analysis in Hungary between 1967 and 2015
Szerző: Ambrus Árpád, et al.
Megjelent: (2016) -
Determination of polar target components HILIC-MS methods in food analysis /
Szerző: Tölgyesi Ádám
Megjelent: (2020) -
Food safety assessment of the mycotoxin and pesticide residue contamination of our foods, part 1. pesticide residues /
Szerző: Ambrus Árpád, et al.
Megjelent: (2020) -
Nagyhatékonyságú szermaradék-vizsgálat antibakteriális szerek meghatározása élelmiszerekből folyadékkromatográfiás szűrő és megerősítő módszerekkel /
Szerző: Tölgyesi Ádám, et al.
Megjelent: (2018)