Prediction of sensory preference by artificial neural networks, using sweet corn varieties as an example
According to our knowledge, there are only a few publications in available literature sources on the sensory characteristics and consumer preferences of sweet corn varieties. In our research, practical application of artificial neural networks (ANNs) is presented. In our study, 41 frozen sweet corn...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sipos László Losó Viktor Nyitrai Ákos Kókai Zoltán Gere Attila |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2017
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
63 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79183 |
Hasonló tételek
-
Kukorica fajták preferenciatérképezése szoftveres támogatással = Preference mapping for sweet corn varieties by software support
Szerző: Gere Attila, et al.
Megjelent: (2012) -
Csemegekukorica fajták komplex értékelése = Overall evaluation of sweet corn varieties
Szerző: Gere Attila, et al.
Megjelent: (2013) -
Food science applications and international trends of artificial neural networks
Szerző: Nyitrai Ákos, et al.
Megjelent: (2018) -
Mesterséges ideghálózatok (ANN) alkalmazása az érzékszervi minősítés gyakorlatában = Application of artificial neural network (ANN) in praxis of the sensory evaluation
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2012) -
Monitoring the agreement of sensory panelists
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2016)