Food safety and energetics analysis of the heat treatment of milk
The food safety and energy efficiency of the heat treatment of cow’s milk was investigated by our research group. Of the known heat treatment processes, the results of our investigation are presented in the case of a cow’s milk treated at 75 °C and held for 5 minutes. Proper treatment of cow’s milk...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Korzenszky Péter Kovács Ágnes Meixner Richárd Pettkó Csaba |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2017
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
63 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, Élelmiszeripari technológia, Hőkezelés - tej |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79173 |
Hasonló tételek
-
Food safety
Szerző: Krisch Judit -
Excerpts from the history of food safety
Szerző: Szeitzné Szabó Mária
Megjelent: (2016) -
Food safety importance of biophosphate applications in safe food crop productions
Szerző: Someus Edward, et al.
Megjelent: (2016) -
Food safety knowledge and awareness of primary school children
Szerző: Dorkó Annamária, et al.
Megjelent: (2018) -
Effect of heat treatment on commercial grape seed oil
Szerző: El-Kady Samir, et al.
Megjelent: (1981)