Érzékszervi bírálók egyetértésének nyomon követése
A szenzometria elméleti, valamint az akkreditált laboratóriumok fontos gyakorlati kérdése, hogy adott időszak mérési sorozatára vonatkozóan monitorozza és elemezze az érzékszervi bírálócsoport (panel) egyetértésének/konszenzusának alakulását. Az egyes bírálatok konszenzusának értékelésére a rangszám...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sipos László Ladányi Márta Losó Viktor Kókai Zoltán Gere Attila |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2016
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
62 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mérés |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79118 |
Hasonló tételek
-
Leíró vizsgálatot végző érzékszervi bírálók teljesítményértékelési 1434 módszereinek felülvizsgálata
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2017) -
Érzékszervi bírálók látásvizsgálati tesztjei - áttekintés
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2020) -
Érzékszervi bírálók elsődleges kiválasztása és alapfokú kiképzése
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1977) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése IV. érzékszervi bírálók képességvizsgálata /
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1992) -
Érzékszervi kedveltség predikciója mesterséges neurális hálózatokkal, fagyasztott csemegekukorica-fajták példáján bemutatva
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2017)