Excerpts from the history of food safety
Just as obtaining and consuming food is part of everyday human life, so have foodborne diseases been occurring regularly throughout history. Most of these sank into oblivion, however, certain events of greater importance, or ones that affected a large number of people or were memorable because of th...
Elmentve itt :
Szerző: | Szeitzné Szabó Mária |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2016
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
62 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79070 |
Hasonló tételek
-
Food safety
Szerző: Krisch Judit -
Beszámoló az Élelmiszerlánc-biztonságról rendezett nemzetközi konferenciáról = Report on the international conference safety in food chain
Szerző: Szeitzné Szabó Mária
Megjelent: (2012) -
Food safety importance of biophosphate applications in safe food crop productions
Szerző: Someus Edward, et al.
Megjelent: (2016) -
Phosphates in our foods benefits and risks /
Szerző: Szeitzné Szabó Mária
Megjelent: (2018) -
Food safety knowledge and awareness of primary school children
Szerző: Dorkó Annamária, et al.
Megjelent: (2018)