A WHO/FAO Codex Alimentarius Bizottságának élelmiszer-analitikai és mintavételi konferenciája Budapesten = Food analytical and sampling conference of codex alimentarius committee of WHO/FAO in budapest
The Codex Alimentarius Commission was established by the Food and Agriculture Organization of the United Nations and the World Health Organization (WHO) in 1963. Documents and analytical standards developed by the Codex serve as the basis for regional and national food regulations, but they are not...
Elmentve itt :
Szerző: | Szunyogh Gábor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2016
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
62 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - konferencia - beszámoló, Élelmiszerkémia - konferencia - beszámoló |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79063 |
Hasonló tételek
-
Food analytical and sampling conference of codex alimentarius committee of WHO/FAO in Budapest = A WHO/FAO Codex Alimentarius Bizottságának élelmiszer-analitikai és mintavételi konferenciája Budapesten
Szerző: Szunyogh Gábor
Megjelent: (2016) -
A FAO/WHO Codex Alimentarius szerepe, rendszere, dokumentumai
Szerző: Rácz Endre, et al.
Megjelent: (2000) -
A HACCP rendszer alkalmazásának irányelvei a FAO/WHO Codex Alimentarius szerint
Szerző: Fábri Ilona, et al.
Megjelent: (1994) -
FAO/WHO Codex Alimentarius Élelmiszerhigiéniai Bizottság 1997-ben befejezett és folyamatban lévő munkái
Szerző: Fábri Ilona
Megjelent: (1997) -
Beszámoló a Codex Alimentarius Analitikai és Mintavételi Módszerek Bizottságának 27. üléséről
Szerző: Tóth Tiborné
Megjelent: (2006)