Új élelmiszer-jelölési eljárások alkalmazásba vétele ütemének elemzése Magyarországon az élelmiszer-vállalkozások körében = Practical application of new food labelling regulations by Hungarian food businesses
Az élelmiszerek piacán a fogyasztóvédelem magas szintje és a fogyasztók tájékoztatáshoz való joga biztosításának fontos eszközei az élelmiszertermékek csomagolásán feltüntetett információk, amelyek egyik legfontosabb szerepe, hogy a fogyasztók megfelelő tájékoztatás alapján tudjanak dönteni az élelm...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Győrvári János Szigeti Jenő Varga László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2015
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
61 No. 1 |
Kulcsszavak: | Fogyasztói érdekvédelem, Csomagolástechnika - élelmiszeripari |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79031 |
Hasonló tételek
-
Different attitudes towards national and European food quality labels in Hungary
Szerző: Török Áron
Megjelent: (2018) -
A növényvédőszer-maradékok értékelése élelmiszerbiztonsági szempontból = Food safety assessment of pesticide residues ; Élelmiszer-hamisítása és kimutatása = Food adulteration [könyvajánló]
Megjelent: (2017) -
Demográfiai tényezők hatása a fogyasztói élelmiszer-pazarlásra = Effect of demographic factors on consumer food waste
Szerző: Bódi Barbara, et al.
Megjelent: (2015) -
Baktériumok kommunikációja és annak élelmiszer-tudományi jelentősége ; Bacterial communication and its importance in food science
Szerző: Farkas József, et al.
Megjelent: (2014) -
A klímaváltozás lehetséges hatásai az élelmiszer-biztonságra = Potential effects of climate change on the safety of foods
Szerző: Farkas József, et al.
Megjelent: (2010)