The influence of bioprocessing of grape pomace by Rhizopus oryzae on the chemical composition and extractability of phenolic compounds [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Šelo Gordana Planinić Mirela Tišma Marina Bucić-Kojić Ana |
---|---|
Testületi szerző: | Symposium of Young Researchers on Pharmaceutical Technology, Biotechnology and Regulatory Science (5.) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2023
|
Sorozat: | Symposium of Young Researchers on Pharmaceutical Technology, Biotechnology and Regulatory Science
5 |
Kulcsszavak: | Gyógyszertechnológia - előadáskivonat, Gyógyszerkutatás - előadáskivonat, Biotechnológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/syrptbrs.2023.68 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/78203 |
Hasonló tételek
-
Bioaccessibility of phenolic compounds from grape pomace extracts [abstract] /
Szerző: Martinović Josipa, et al.
Megjelent: (2023) -
Screening of the profile of phenolic compounds from grape pomace before and after treatment with filamentous fungi [abstract] /
Szerző: Šelo Gordana, et al.
Megjelent: (2024) -
Goat whey as a coating/protective material in the spray drying process of grape pomace extract [abstract] /
Szerző: Perković Gabriela, et al.
Megjelent: (2023) -
Characterization of grape pomace extract microcapsules - the influence of carbohydrate co-coating on the stabilization of goat whey as primary coating [abstract] /
Szerző: Perković Gabriela, et al.
Megjelent: (2024) -
Characterization of catalase genes in Rhizopus oryzae
Szerző: Linka Beáta
Megjelent: (2009)