The fall of Constantinople its musical remembrance in the 1950's /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Windhager Ákos
Format: Article
Published: 2011
Series:Mediterrán tanulmányok 20
Kulcsszavak:Manolis Kalomiris 1883-1962, Zenetudomány, Európa történelme, Művelődés
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/7753
LEADER 00684nab a2200181 i 4500
001 acta7753
005 20210318121022.0
008 161015s2011 hu o 0|| eng d
022 |a 0238-8308 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Windhager Ákos 
245 1 4 |a The fall of Constantinople   |h [elektronikus dokumentum] :  |b its musical remembrance in the 1950's /  |c  Windhager Ákos 
260 |c 2011 
300 |a 83-95 
490 0 |a Mediterrán tanulmányok  |v 20 
695 |a Manolis Kalomiris 1883-1962, Zenetudomány, Európa történelme, Művelődés 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/7753/1/mediterran_020_083-095.pdf  |z Dokumentum-elérés