Assessment of the hygienic condition of the slaughterhouse based on the evaluation of microbiological swabs

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vargová Mária
Testületi szerző: Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2022
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat, Higiénia - vágóhíd - előadáskivonat, Mikrobiológia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/76332
LEADER 01033naa a2200217 i 4500
001 acta76332
005 20221108134833.0
008 220714s2022 hu o 1|| eng d
020 |a 2978-963-306-860-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Vargová Mária 
245 1 0 |a Assessment of the hygienic condition of the slaughterhouse based on the evaluation of microbiological swabs  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Vargová Mária 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Hódmezővásárhely  |c 2022 
300 |a 94 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Biológiai tudományok 
695 |a Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat, Higiénia - vágóhíd - előadáskivonat, Mikrobiológia - előadáskivonat 
710 |a Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/76332/1/wellmann_abstracts_2022_094.pdf  |z Dokumentum-elérés