Local gastronomic business - premise for the development of Romanian gastronomic tourism
Elmentve itt :
Szerzők: |
Toader Cosmina Simona Fehér Andrea Ana Orboi Manuela-Dora Crainic Daniela |
---|---|
Testületi szerző: | Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged Faculty of Agriculture
Hódmezővásárhely
2022
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
|
Kulcsszavak: | Turizmus - Románia - előadáskivonat, Vendéglátás - Románia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76326 |
Hasonló tételek
-
Tourism and local development the case of Mórahalom /
Szerző: Martyin Zita
Megjelent: (2012) -
Implications of the Covid-19 pandemic on Romanian tourism
Szerző: Adamov Tabita Cornelia, et al.
Megjelent: (2021) -
Business image and strategies in Romanian agritourism
Szerző: Iosim Iasmina, et al.
Megjelent: (2021) -
Business image and strategies in Romanian agritourism
Szerző: Iosim Iasmina, et al.
Megjelent: (2021) -
Natura 2000 and tourism development [absztrakt] /
Szerző: Gaorgiev Georgi
Megjelent: (2009)