Synergistic improvement of yield and grain protein content of durum wheat through co-fertilization of multiple nutrients

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Melash Anteneh Agezew
Ábrahám Éva Babett
Testületi szerző: Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2022
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference
Kulcsszavak:Trágyázás - előadáskivonat, Búzatermesztés - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/76299
LEADER 01070naa a2200229 i 4500
001 acta76299
005 20221108134827.0
008 220714s2022 hu o 1|| eng d
020 |a 2978-963-306-860-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Melash Anteneh Agezew 
245 1 0 |a Synergistic improvement of yield and grain protein content of durum wheat through co-fertilization of multiple nutrients  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Melash Anteneh Agezew 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Hódmezővásárhely  |c 2022 
300 |a 61 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference 
650 4 |a Mezőgazdaság-tudományok 
650 4 |a Mezőgazdaság, erdészet, halászat 
695 |a Trágyázás - előadáskivonat, Búzatermesztés - előadáskivonat 
700 0 1 |a Ábrahám Éva Babett  |e aut 
710 |a Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/76299/1/wellmann_abstracts_2022_061.pdf  |z Dokumentum-elérés