Diversity of lactic acid bacteria in raw milk in Kosovo determined by 16S ribosomal DNA analysis
Elmentve itt :
Szerzők: |
Arifi Diellez Mehmeti Ibrahim |
---|---|
Testületi szerző: | Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged Faculty of Agriculture
Hódmezővásárhely
2022
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
|
Kulcsszavak: | Mikrobiológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76298 |
Hasonló tételek
-
Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk
Szerző: Balázsa-Bajusz Ildikó, et al.
Megjelent: (2010) -
Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe's milk
Szerző: Bajúsz Ildikó, et al.
Megjelent: (2010) -
Chemical and microbiological characteristic of silomaize ensiled with some lactic acid bacteria strains
Szerző: Szűcs Judit Péter, et al.
Megjelent: (2017) -
Chemical and microbiological characteristic of silomaize ensiled with some lactic acid bacteria strains [abstract] /
Szerző: Péter Szűcs Judit, et al.
Megjelent: (2017) -
Determination of caffeine and phosphoric acid in soft and energy drinks in Kosovo market
Szerző: Hasani Arbenita, et al.
Megjelent: (2022)