Combined action of natural phenolics and synthetic preservatives against food spoilage yeasts
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kimani Bernard Gitura Anjeche Patrick Otete Kerekes Erika Beáta Krisch Judit Papp Tamás Vágvölgyi Csaba Takó Miklós |
---|---|
Testületi szerző: | Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged Faculty of Agriculture
Hódmezővásárhely
2022
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
|
Kulcsszavak: | Mikrobiológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76280 |
Hasonló tételek
-
Antimicrobial action of natural phenolics against food spoilage yeasts
Szerző: Kimani Bernard Gitura
Megjelent: (2023) -
Antimicrobial activity of natural phenolics against food spoilage yeasts
Szerző: Kimani Bernard Gitura, et al.
Megjelent: (2021) -
Activity of Binary Combinations of Natural Phenolics and Synthetic Food Preservatives against Food Spoilage Yeasts
Szerző: Kimani Bernard Gitura, et al.
Megjelent: (2023) -
Antimicrobial and anti-biofilm effect of phenolics against food-contaminating yeasts
Szerző: Anjeche Patrick Otete
Megjelent: (2021) -
Natural preservatives of plant origin - antimicrobial action against food spoilage microorganisms in vitro and in foodstuffs
Szerző: Krisch Judit, et al.
Megjelent: (2011)