|
|
|
|
LEADER |
01290naa a2200313 i 4500 |
001 |
acta76280 |
005 |
20221108134826.0 |
008 |
220713s2022 hu o 1|| eng d |
020 |
|
|
|a 2978-963-306-860-1
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Kimani Bernard Gitura
|
245 |
1 |
0 |
|a Combined action of natural phenolics and synthetic preservatives against food spoilage yeasts
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Kimani Bernard Gitura
|
260 |
|
|
|a University of Szeged Faculty of Agriculture
|b Hódmezővásárhely
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 42
|
490 |
0 |
|
|a Wellmann International Scientific Conference
|
650 |
|
4 |
|a Természettudományok
|
650 |
|
4 |
|a Biológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
695 |
|
|
|a Mikrobiológia - előadáskivonat
|
700 |
0 |
1 |
|a Anjeche Patrick Otete
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Kerekes Erika Beáta
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Krisch Judit
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Papp Tamás
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Vágvölgyi Csaba
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Takó Miklós
|e aut
|
710 |
|
|
|a Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely)
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/76280/1/wellmann_abstracts_2022_042.pdf
|z Dokumentum-elérés
|