Combined action of natural phenolics and synthetic preservatives against food spoilage yeasts

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kimani Bernard Gitura
Anjeche Patrick Otete
Kerekes Erika Beáta
Krisch Judit
Papp Tamás
Vágvölgyi Csaba
Takó Miklós
Testületi szerző: Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2022
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference
Kulcsszavak:Mikrobiológia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/76280
LEADER 01290naa a2200313 i 4500
001 acta76280
005 20221108134826.0
008 220713s2022 hu o 1|| eng d
020 |a 2978-963-306-860-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Kimani Bernard Gitura 
245 1 0 |a Combined action of natural phenolics and synthetic preservatives against food spoilage yeasts  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kimani Bernard Gitura 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Hódmezővásárhely  |c 2022 
300 |a 42 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Biológiai tudományok 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Mikrobiológia - előadáskivonat 
700 0 1 |a Anjeche Patrick Otete  |e aut 
700 0 1 |a Kerekes Erika Beáta  |e aut 
700 0 1 |a Krisch Judit  |e aut 
700 0 1 |a Papp Tamás  |e aut 
700 0 1 |a Vágvölgyi Csaba  |e aut 
700 0 1 |a Takó Miklós  |e aut 
710 |a Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/76280/1/wellmann_abstracts_2022_042.pdf  |z Dokumentum-elérés