|
|
|
|
LEADER |
01040naa a2200241 i 4500 |
001 |
acta76214 |
005 |
20221108134841.0 |
008 |
220712s2021 hu o 1|| eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-790-1
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Mikó Edit
|
245 |
1 |
0 |
|a Effect of milking system on the milk quality and quantity
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Mikó Edit
|
260 |
|
|
|a University of Szeged Faculty of Agriculture
|b Hódmezővásárhely
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 52
|
490 |
0 |
|
|a Wellmann International Scientific Conference
|
650 |
|
4 |
|a Mezőgazdaság-tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Állattenyésztési és tejtermelési tudomány
|
695 |
|
|
|a Tejtermelés - gépi fejés - előadáskivonat, Fejés - előadáskivonat, Tej - minőség - előadáskivonat
|
700 |
0 |
1 |
|a Süli Ágnes
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Gráff Myrtill
|e aut
|
710 |
|
|
|a Wellmann International Scientific Conference (18.) (2021)
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/76214/1/wellmann_abstracts_2021_052.pdf
|z Dokumentum-elérés
|