Effect of milking system on the milk quality and quantity

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Mikó Edit
Süli Ágnes
Gráff Myrtill
Testületi szerző: Wellmann International Scientific Conference (18.) (2021)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2021
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference
Kulcsszavak:Tejtermelés - gépi fejés - előadáskivonat, Fejés - előadáskivonat, Tej - minőség - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/76214
LEADER 01040naa a2200241 i 4500
001 acta76214
005 20221108134841.0
008 220712s2021 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-790-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Mikó Edit 
245 1 0 |a Effect of milking system on the milk quality and quantity  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Mikó Edit 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Hódmezővásárhely  |c 2021 
300 |a 52 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference 
650 4 |a Mezőgazdaság-tudományok 
650 4 |a Állattenyésztési és tejtermelési tudomány 
695 |a Tejtermelés - gépi fejés - előadáskivonat, Fejés - előadáskivonat, Tej - minőség - előadáskivonat 
700 0 1 |a Süli Ágnes  |e aut 
700 0 1 |a Gráff Myrtill  |e aut 
710 |a Wellmann International Scientific Conference (18.) (2021) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/76214/1/wellmann_abstracts_2021_052.pdf  |z Dokumentum-elérés