Spectrophotometric determination of total sterols in margarine
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sabriu Haxhijaha Arita Popovska Olga |
---|---|
Testületi szerző: | Wellmann International Scientific Conference (18.) (2021) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged Faculty of Agriculture
Hódmezővásárhely
2021
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Spektrofotometria - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76198 |
Hasonló tételek
-
Vaj és margarin vízeloszlásának meghatározása indikátorpapír segítségével
Szerző: Kacskovics Miklós
Megjelent: (1966) -
Tejzsír hatása margarinkeverékek fizikai tulajdonságaira = Effect of milk fat on the physical properties of margarine mixtures
Szerző: Izsó Tekla, et al.
Megjelent: (2015) -
Kenőmargarinok bírálatára kiképzett szakértői panel teljesítményének mérése = The investigation of performance of the panel trained to evaluation of margarine
Szerző: Györey Annamária, et al.
Megjelent: (2012) -
Determination of gluten in three main methods in different wheat cultivars
Szerző: Shehaj Alketa, et al.
Megjelent: (2022) -
Evaluation of total polyphenol and flavonoid content of malt flour extracts and analysis of their effects on the viability of Drosophila S2 cells
Szerző: Islam Md. Aminul, et al.
Megjelent: (2022)