Spectrophotometric determination of total sterols in margarine

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Sabriu Haxhijaha Arita
Popovska Olga
Testületi szerző: Wellmann International Scientific Conference (18.) (2021)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2021
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Spektrofotometria - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/76198
LEADER 01022naa a2200229 i 4500
001 acta76198
005 20221108134843.0
008 220711s2021 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-790-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 2 |a Sabriu Haxhijaha Arita 
245 1 0 |a Spectrophotometric determination of total sterols in margarine  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Sabriu Haxhijaha Arita 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Hódmezővásárhely  |c 2021 
300 |a 36 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Spektrofotometria - előadáskivonat 
700 0 1 |a Popovska Olga  |e aut 
710 |a Wellmann International Scientific Conference (18.) (2021) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/76198/1/wellmann_abstracts_2021_036.pdf  |z Dokumentum-elérés