Effect of environment and genotype on rheological properties of flour and dough of winter wheat
Five winter wheat cultivars created in Small Grains Research Centre of Kragujevac (Ana Morava, Toplica, Vizija, Takovčanka and Lazarica) were grown at the macro field trial in three locations (Kragujevac, Sombor and Bačka Topola) during three years (2004-2006). Influence of environment (location and...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Zečević Veselinka Bošković Jelena Knežević Desimir |
---|---|
Testületi szerző: | Traditions, innovation, sustainability (2011) (Hódmezővásárhely) |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Szeged
2011
|
Sorozat: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle
6 No. 1 |
Kulcsszavak: | Búza - minőség, Liszt - minőség, Őszi búza, Búzatermesztés |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76155 |
Hasonló tételek
-
The effect of fertilization and liming on some grain quality properties of wheat
Szerző: Zečević Veselinka, et al.
Megjelent: (2012) -
Effect of different levels of fertilizers and forecrops on rheological properties of winter wheat
Szerző: Magyar Zoltán, et al.
Megjelent: (2019) -
Quality characters of winter wheat - amaranth flour
Szerző: Barancsi Ágnes
Megjelent: (2011) -
Different levels of fertilizers' and forecrops' effect on winter wheats' rheological properties [abstract] /
Szerző: Magyar Zoltán, et al.
Megjelent: (2019) -
Dough reological and kernel hardness investigation on different Hungarian winter wheat varieties
Szerző: Szabó P. B.
Megjelent: (2011)