Dough reological and kernel hardness investigation on different Hungarian winter wheat varieties
The aim of this research was the investigation of winter wheat varieties, the kernel hardness and the dough features. We determined the kernel hardness with two dynamic methods. We measured the parameters of flour. The correlations among hardness index and the examined flour parameters were also sig...
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó P. B. |
---|---|
Testületi szerző: | Traditions, innovation, sustainability (2011) (Hódmezővásárhely) |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Szeged
2011
|
Sorozat: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle
6 No. 1 |
Kulcsszavak: | Búza - minőség, Liszt - minőség, Búzatermesztés, Őszi búza |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76148 |
Hasonló tételek
-
Kernel hardness and dough reological investigation on different wheat varieties
Szerző: Szabó P. Balázs
Megjelent: (2013) -
Effect of environment and genotype on rheological properties of flour and dough of winter wheat
Szerző: Zečević Veselinka, et al.
Megjelent: (2011) -
The effect of arbuscular mycorrhiza on the yield of different winter wheat varieties at four nutrient levels [abstract] /
Szerző: Szentpéteri Lajos, et al.
Megjelent: (2023) -
Dynamics of drought resistance in winter bread wheat (Triticum aestivum l.) varieties at different stages of ontogenesis
Szerző: Rieznik A. M., et al.
Megjelent: (2021) -
Impact of nutrient level and seed density on the yield of some winter wheat varieties
Szerző: Kristó István, et al.
Megjelent: (2019)