The food safety impact on food products merchantability

On the whole food chain, food safety issues require a complex and extremely current approach. Traditionally, food safety aspects are analyzed at intermediate stages of the food chain and, to a lesser extent, during initial or final stages; however, certain diseases that have appeared in the livestoc...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Borlovan Ioan
Sâmbotin Liviu
Coroian Adrian
Testületi szerző: Traditions, innovation, sustainability (2011) (Hódmezővásárhely)
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar Szeged 2011
Sorozat:Agrár- és vidékfejlesztési szemle 6 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/76103
LEADER 01860nab a2200277 i 4500
001 acta76103
005 20220629150827.0
008 220629s2011 hu o 0|| eng d
022 |a 1788-5345 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Borlovan Ioan 
245 1 4 |a The food safety impact on food products merchantability  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Borlovan Ioan 
260 |a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar  |b Szeged  |c 2011 
300 |a 177-182 
490 0 |a Agrár- és vidékfejlesztési szemle  |v 6 No. 1 
520 3 |a On the whole food chain, food safety issues require a complex and extremely current approach. Traditionally, food safety aspects are analyzed at intermediate stages of the food chain and, to a lesser extent, during initial or final stages; however, certain diseases that have appeared in the livestock sector have revealed the necessity to discover the causes inside the food chain, namely inside its initial stages, but also a complete check of all the circuit a product follows to the final consumer. The common efforts of persons involved in the complex chain of food production, including agricultural production, processing and transport, and product traceability to consumer would lead to quality and safe items production. 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Mezőgazdaság-tudományok 
650 4 |a Egyéb mezőgazdaság-tudományok 
695 |a Élelmiszerbiztonság, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás 
700 0 1 |a Sâmbotin Liviu  |e aut 
700 0 1 |a Coroian Adrian  |e aut 
710 |a Traditions, innovation, sustainability (2011) (Hódmezővásárhely) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/76103/1/agrarszemle_2011_001_suppl_177-182.pdf  |z Dokumentum-elérés