Separation of valuable endogenous components from carrot peel by microwave extraction

With the rapid development of food technology, the amount of by-products generated is proportionally increasing as well. If not reused, by-products can pose a serious problem to our environment. In addition to managing and reusing such by-products, they may be valorised by extraction of valuable end...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kőszegi Kornélia
Bánvölgyi Szilvia
Tóth Vivien
Stefanovits-Bányai Éva
Testületi szerző: International Symposium on Analytical and Environmental Problems (27.) (2021) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Szeged 2021
Sorozat:Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems 27
Kulcsszavak:Analitikai kémia - élelmiszeripar, Élelmiszeripari technológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/75958

Hasonló tételek