Concumption habits of antioxidant-enriched foods
Elmentve itt :
Szerző: | Panyor Ágota |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Antioxidánsok - előadáskivonat, Élelmiszertudomány - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75308 |
Hasonló tételek
-
Online food shopping habits in Hungary
Szerző: Bódi Barbara, et al.
Megjelent: (2016) -
A globális élelmiszerrendszerek új irányzatai Élelmiszer- és Agrárgazdasági Világfórum Bostonban = The new trends in global food systems Food and Agricultural Economics Forum Boston
Szerző: Panyor Ágota
Megjelent: (2010) -
Effects of minimal processing and vitamin C enrichment on microbiological safety and viscosity of liquid egg white
Szerző: Tóth Adrienn, et al.
Megjelent: (2018) -
Evaluation of the antioxidant effect of thymus vulgaris extract sunflower oil used in food thermal applications
Szerző: Buta Nadina Ibolya, et al.
Megjelent: (2013) -
Effects of combined HHP and heat treatment on nutritional quality of vitamin-C enriched liquid whole egg
Szerző: Tóth Adrienn, et al.
Megjelent: (2018)