Quality of Rugova cheese produced in traditional and industrial conditions

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Sulejmani Erhan
Selimi Artina
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering, University of Szeged Szeged 2022
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Élelmiszertechnológia - előadáskivonat, Sajt - minőség - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/75289
LEADER 01049naa a2200229 i 4500
001 acta75289
005 20221108104653.0
008 220425s2022 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-853-3 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Sulejmani Erhan 
245 1 0 |a Quality of Rugova cheese produced in traditional and industrial conditions  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Sulejmani Erhan 
260 |a Faculty of Engineering, University of Szeged  |b Szeged  |c 2022 
300 |a 120 
490 0 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszertechnológia - előadáskivonat, Sajt - minőség - előadáskivonat 
700 0 1 |a Selimi Artina  |e aut 
710 |a International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/75289/1/2022_icostee_120.pdf  |z Dokumentum-elérés