Rice and milk maintain the ionic homeostasis
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szűts Viktória Bolyós Katalin V. Farmaki-Erini Dimitra Nga Le Phi P. Szabó Balázs Matúz János Csanádi József |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány - előadáskivonat, Élelmiszertechnológia - előadáskivonat, Rizs - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75287 |
Hasonló tételek
-
Comparison of the effect of homogenization and sonication on the texture properties of goat milk yogurt [abstract] /
Szerző: Lőrincz Ádám, et al.
Megjelent: (2024) -
Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2021) -
Role of water in cultivation of rice and wheat determines the ingredients of seeds
Szerző: Szűts Viktória, et al.
Megjelent: (2022) -
Influence of somatic cell count in raw milk on cheese production
Szerző: Kocoski Ljubce, et al.
Megjelent: (2011) -
Effect of the food composition on the microbial kinetics in plant-based milk [abstract] /
Szerző: Rockaya Maha, et al.
Megjelent: (2024)