Determination of caffeine and phosphoric acid in soft and energy drinks in Kosovo market
Elmentve itt :
Szerzők: |
Hasani Arbenita Kryeziu Ardit Hasani Endrit |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Adalékanyag - élelmiszeripar - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75272 |
Hasonló tételek
-
The effects of mushroom powder addition and salt reduction on emulsion stability, color and texture characteristics of sausages [abstract] /
Szerző: Boylu Meltem, et al.
Megjelent: (2022) -
Analyzing perceptions on quality and safety of frozen foods with Balkan consumers the case of Albania and Kosovo /
Szerző: Hasani Arbenita, et al.
Megjelent: (2022) -
Arzénvizsgálatok ivóvízből és élelmiszerekből = Determination of arsenic in drinking water and several food items
Szerző: Sugár Éva, et al.
Megjelent: (2014) -
Taurintartalom meghatározása energiaitalokban és étrendkiegészítőkben HPLC-MS/MSműszerkapcsolással = Determination of the taurine content of energy drinks and dietary supplements using HPLC-MS/MS
Szerző: Szilvássy Blanka Daniella, et al.
Megjelent: (2014) -
The effect of chilled and frozen storage on sous vide treated pork chops [abstract] /
Szerző: Hasani Endrit, et al.
Megjelent: (2022)