Possibilities of using natural dyes in the production of breaded products
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szepesi-Bencsik Dóra Nagy Eszter Szőke-Trenyik Eszter Lőrincz Ádám P. Szabó Balázs |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75270 |
Hasonló tételek
-
Functional bread, or the effects of garlic and its products on certain parameters of bread
Szerző: Kántor Andrea, et al.
Megjelent: (2019) -
Application possibilities of pseudocereals in product development
Szerző: Szedljak Ildikó, et al.
Megjelent: (2018) -
Development of convenience products using sorghum flour
Szerző: Semwal Jyoti, et al.
Megjelent: (2022) -
Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials [abstract] /
Szerző: Kulcsár Tamás, et al.
Megjelent: (2023) -
The possibility of flaxseed oil cake utilization for nes composite film production
Szerző: Popović Senka, et al.
Megjelent: (2022)