The stabilization of wine to tartars
Elmentve itt :
Szerzők: |
Puškaš Vladimir S. Móricz Kincső Boróka |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75269 |
Hasonló tételek
-
Examination of skin-fermented natural wines
Szerző: Bene Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2022) -
Assessment of orange wines in the light of new food consumption trends
Szerző: Bene Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2017) -
The effects of mushroom powder addition and salt reduction on emulsion stability, color and texture characteristics of sausages [abstract] /
Szerző: Boylu Meltem, et al.
Megjelent: (2022) -
The effect of roasting on the oxidation stability of vegetable oils
Szerző: Somogyi László, et al.
Megjelent: (2016) -
Preparation and stability testing of flavoured whipped cream with lyophilized ingredients [abstract] /
Szerző: Garzó Zsolt, et al.
Megjelent: (2023)