Microbiology of water kefir based on lemon and peppermint potential probiotic properties /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Daničić Tatjana
Tepić Horecki Aleksandra
Milić Anita
Šumić Zdravko
Kocić-Tanackov Sunčica
Bulut Sandra
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering, University of Szeged Szeged 2022
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Probiotikumok - előadáskivonat, Mikroorganizmusok - élelmiszeripar - előadáskivonat, Mikrobiológia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/75268
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:98
ISBN:978-963-306-853-3