Comparative analysis of beef, buffalo and bison meat
Elmentve itt :
Szerzők: |
Mihalkó József Szepesi-Bencsik Dóra Molnár Ádám Lőrincz Ádám |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75264 |
Hasonló tételek
-
Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials [abstract] /
Szerző: Kulcsár Tamás, et al.
Megjelent: (2023) -
Comparison analysis of bologna sausages with different meat [abstract] /
Szerző: Mihalkó József, et al.
Megjelent: (2019) -
Study of several factors that influence thermal analysis for meat samples
Szerző: Draghici Olga
Megjelent: (2011) -
Beef carcase quality in Romania (2006-2011)
Szerző: Petroman Cornelia, et al.
Megjelent: (2013) -
Analysis of meat products supplemented with omega-3 fatty acid sources
Szerző: Tanai Attila, et al.
Megjelent: (2016)