Comparative analysis of beef, buffalo and bison meat

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Mihalkó József
Szepesi-Bencsik Dóra
Molnár Ádám
Lőrincz Ádám
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering, University of Szeged Szeged 2022
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/75264
LEADER 01078naa a2200253 i 4500
001 acta75264
005 20221108104646.0
008 220422s2022 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-853-3 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Mihalkó József 
245 1 0 |a Comparative analysis of beef, buffalo and bison meat  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Mihalkó József 
260 |a Faculty of Engineering, University of Szeged  |b Szeged  |c 2022 
300 |a 94 
490 0 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat 
700 0 2 |a Szepesi-Bencsik Dóra  |e aut 
700 0 2 |a Molnár Ádám  |e aut 
700 0 2 |a Lőrincz Ádám  |e aut 
710 |a International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/75264/1/2022_icostee_094.pdf  |z Dokumentum-elérés