Comparative analysis of colour and sensory parameters of konzum biscuits made from high fiber flour using sweetener

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Horváth Zsuzsanna
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering, University of Szeged Szeged 2022
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/75263
LEADER 01029naa a2200217 i 4500
001 acta75263
005 20221108104644.0
008 220422s2022 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-853-3 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Horváth Zsuzsanna 
245 1 0 |a Comparative analysis of colour and sensory parameters of konzum biscuits made from high fiber flour using sweetener  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Horváth Zsuzsanna 
260 |a Faculty of Engineering, University of Szeged  |b Szeged  |c 2022 
300 |a 93 
490 0 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat 
710 |a International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/75263/1/2022_icostee_093.pdf  |z Dokumentum-elérés