Determination of gluten in three main methods in different wheat cultivars
Elmentve itt :
Szerzők: |
Shehaj Alketa Morina Ariola Marku Klotilda |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Glutén - előadáskivonat, Liszt- minőség - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75251 |
Hasonló tételek
-
Advances in the development of gluten detection and quantitative determination methods
Szerző: Takács Krisztina, et al.
Megjelent: (2018) -
Mineral content of different winter wheat cultivars
Szerző: Alda Liana Maria, et al.
Megjelent: (2013) -
Gluten free biscuits fortified through sweet potato flour
Szerző: Tarek-Tilistyák Judit, et al.
Megjelent: (2021) -
Búza szemkeménységének meghatározása magmérő eljárásokkal = Determination of wheat grain hardness by different kernel measurement techniques
Szerző: Szabó P. Balázs, et al.
Megjelent: (2014) -
Effect of freeze-thaw on the texture of gluten-free pie crust dough
Szerző: Csonka Judit, et al.
Megjelent: (2018)