Genetically modified foods in Balkan countries - who accepts them?
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kokthi Elena Hasani Arbenita Kushe Fiori Sllamniku Mirjeta |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Génsebészet - élelmiszeripar - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75245 |
Hasonló tételek
-
Analyzing perceptions on quality and safety of frozen foods with Balkan consumers the case of Albania and Kosovo /
Szerző: Hasani Arbenita, et al.
Megjelent: (2022) -
Consumer acceptance of food nanotechnology
Szerző: Farkas Noémi Dóra, et al.
Megjelent: (2021) -
Knowledge and acceptance of genetically modified foodstuffs in Hungary
Szerző: Bánáti Diána, et al.
Megjelent: (2006) -
Environmental impact of food products and difficulties in quantifying them
Szerző: Erdélyi Éva, et al.
Megjelent: (2019) -
The Language of the Genetically Modified Food Debate
Szerző: Kovács Ádám
Megjelent: (2014)