Modern trends in the choice of vertical packers concept
Elmentve itt :
Szerzők: |
Živanić Dragan Ilanković Nikola Vuković Bojan |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Csomagolástechnika - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75222 |
Hasonló tételek
-
Situation and development trends of the food industry
Szerző: Felkai Beáta Olga, et al.
Megjelent: (2022) -
Traditional and modern foods
Szerző: Balogh Sándor, et al.
Megjelent: (2011) -
Food science applications and international trends of artificial neural networks
Szerző: Nyitrai Ákos, et al.
Megjelent: (2018) -
Assessment of orange wines in the light of new food consumption trends
Szerző: Bene Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2017) -
Correlations between value-based segmentation and eye movements during a food choice task case study with breads /
Szerző: Gere Attila, et al.
Megjelent: (2019)