The influence of SMEDDS composition and the water ratio in granulation dispersion on attributes of granules prepared by wet granulation
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kovačević Mila German Ilić Ilija Zvonar Pobirk Alenka |
---|---|
Testületi szerző: | Symposium of Young Researchers on Pharmaceutical Technology, Biotechnology and Regulatory Science (4.) (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | Symposium of Young Researchers on Pharmaceutical Technology, Biotechnology and Regulatory Science
4 |
Kulcsszavak: | Gyógyszertechnológia - előadáskivonat, Biotechnológia - előadáskivonat, Gyógyszerkémia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/syrptbrs.2022.56 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/74182 |
Hasonló tételek
-
Optimization of SMEDDS orodispersible tablet formulation [abstract] /
Szerző: Kovačević Mila, et al.
Megjelent: (2023) -
Effects of the controlled temperature in the production of high-shear granulated protein-containing granules
Szerző: Kristó Katalin, et al.
Megjelent: (2022) -
High-shear granulation of high-molecular weight hypromellose effects of scale-up and process parameters on flow and compaction properties /
Szerző: Grdesic Peter, et al.
Megjelent: (2018) -
Quantitative and qualitative use of thermal analysis for the investigation of the properties of granules during fluid bed melt granulation
Szerző: Regdon Géza (ifj.), et al.
Megjelent: (2018) -
A novel insight into fluid bed melt granulation Temperature mapping for the determination of granule formation with the in-situ and spray-on techniques /
Szerző: Korteby Yasmine, et al.
Megjelent: (2019)