Changes in the contents of hen eggs due to polyphenol-rich supplementation
The suspension of Bábolna Tetra-SL hen hybrids - the food concentrate Flaviva Vasgyúró instant drink powder, which is available on the market and is rich in flavonoids, polyphenols and minerals, is mixed into the basic feed. One group of test animals received 200 mg per day and another group receive...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Veisz Anett Fodor Marietta Stefanovits-Bányai Éva Friedrich László Németh Csaba Kovács Boglárka Nagy Anna Mária |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (26.) (2020) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2020
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
26 |
Kulcsszavak: | Analitikai kémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/74008 |
Hasonló tételek
-
Effect of genotype and hens' starting body fat content on the changes in the body fat content of the hens and on the weight and composition of the eggs produced in the first egg laying period
Szerző: Szentirmai Eszter, et al.
Megjelent: (2012) -
The evaluation of egg production of Hungarian Speckled hen
Szerző: Benk Ákos
Megjelent: (2008) -
Correlation between antioxidant capacity and total polyphenol content in fruit juice concentrates
Szerző: Nagy Anna Mária, et al.
Megjelent: (2022) -
Comparison of changes in the bone mineral content and egg shell weight and egg shell ratio in brown and white egg layers during the first egg laying period
Szerző: Szentirmai Eszter, et al.
Megjelent: (2014) -
Changes of polyphenol, anthocyanin and rutin content in sour cherry varieties during ripening
Szerző: Kállay Erzsébet
Megjelent: (2008)