Influence of additives on rheological and textural properties of cellulose based fat mimetic
Cellulose based fat mimetics play important role in substitution of fat in reduced fat food products. Production of food often includes application of additives. This work examines the influence of additives on the obtaining stable fat mimetic based on fibers of microcrystalline cellulose. Applied a...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Nikolić Ivana Dokić Ljubica Šereš Zita Šoronja-Simović Dragana Maravić Nikola Zahorec Jana |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
University of Szeged Faculty of Agriculture
Hódmezővásárhely
2021
|
Sorozat: | Analecta technica Szegedinensia
15 No. 1 |
Kulcsszavak: | Adalékanyag - élelmiszeripar, Élelmiszerkémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/73173 |
Hasonló tételek
-
Rheological properties of white chocolate with resistant starch
Szerző: Lončarević Ivana, et al.
Megjelent: (2022) -
The optimization of technological factors during production of hummus spread
Szerző: Nikolić Ivana, et al.
Megjelent: (2020) -
The effects of mushroom powder addition and salt reduction on emulsion stability, color and texture characteristics of sausages [abstract] /
Szerző: Boylu Meltem, et al.
Megjelent: (2022) -
Rheological analysis of microalgae [abstract] /
Szerző: Szatmári Patrik, et al.
Megjelent: (2024) -
Derivatographic detection of pig's fat in other animal fats
Szerző: Khattab F. I., et al.
Megjelent: (1976)